Sukurti paskyrą
Prisijungti
Pastumkite vaizdą

Slapukų politika


Privatumas
(Privatumo politika)

UAB „Contractus legalis“ (Sutartis24), teikdama Sutartis24.lt svetainės dokumentų kūrimo vedlio paslaugas (Vedlys), vadovaujasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir kitais teisės aktais, siekia apsaugoti Jūsų asmens duomenis, todėl įgyvendina pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus.

Sutartis24 įsipareigoja niekada neparduoti Jūsų asmeninių duomenų jokioms nesusijusioms trečiosioms šalims. Tam tikrais atvejais Sutartis24 tenka samdyti paslaugas teikiančias įmones ir pasidalyti su jomis reikiama informacija, kad suteiktos paslaugos būtų kuo kokybiškesnės tiek Jums, tiek mums. Šiems paslaugų tiekėjams, neatskleisdami Jūsų tapatybės, mes suteiksime tik tiek Jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti, nebent pagal paslaugos pobūdį Vedlio naudotojo asmens tapatybės atskleidimas yra būtina ir normali teikiamos paslaugos proceso dalis.

Užsiregistruodami Sutartis24.lt puslapyje, pirkdami Vedlio paslaugas ir nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad Sutartis24 juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

Tam, kad apdorotume Jūsų kuriamų dokumentų užsakymus, spręstume galimas problemas, susijusias su Vedlio tinkamu veikimu, pateiktume Jums finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas), Sutartis24 turi rinkti ir tvarkyti šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą, pavardę, asmens kodą, amžiaus grupę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą paskyros formoje nurodytą informaciją.

Sutartis24 Jūsų asmens duomenis saugo 2 metus po paskutinio prisijungimo prie Sutartis24 paskyros dienos.

Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti Sutartis24 pateiktus duomenis informuodami apie tai elektroniniu paštu. Jūs taip pat turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis. Siekdami sužinoti, kokius asmens duomenis Suatrtis24 surinko, kokiais tikslais jie tvarkomi, kokiems gavėjams jie teikiami ir buvo teikti, prašome iš anksto kreiptis į Sutartis24 el. pašto adresu: info@sutartis24.lt.

Jūs turite teisę atšaukti savo leidimą Sutartis24 rinkti, valdyti ir tvarkyti Jūsų asmens duomenis bet kuriuo metu, reikalauti nutraukti Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir valdymą, panaikinti asmens duomenis bei panaikinti Jūsų registraciją. Sutikimo rinkti, valdyti ir tvarkyti asmens duomenis davimas ar atšaukimas galioja tik į priekį. Sutartis24, iš Jūsų gavusi tokį prašymą, nedelsdama sustabdo Jūsų asmens duomenų tvarkymą, tačiau tai neįpareigoja Sutartis24 ištrinti/sunaikinti asmens duomenis, jeigu yra pagrįstas pagrindas juos saugoti.

Slapukai (Cookies)

Sutartis24 tinklalapyje naudojami slapukai (angl. „cookies“). Slapukai yra mažos rinkmenos, siunčiamos į Jūsų tinklo naršyklę ir saugomos Jūsų kompiuterio kietajame diske. Kai pirmą kartą apsilankote mūsų tinklalapyje, slapukai yra perkeliami į Jūsų kompiuterį ir vėliau naudojami kompiuteriui identifikuoti.

Taip pat pasitelkiant slapukus automatiniu būdu yra fiksuojami tinklalapio lankomumo duomenys: informacija apie tai, kiek lankytojų jame apsilankė, koks yra lankytojų interneto paslaugų tiekėjo serverio srities (domeno) pavadinimas, kokia informacija dažniau skaitoma ir pan. Tai padeda Sutartis24 suprasti, kaip lankytojai naudojasi tinklalapiu, ir suteikia galimybę pagerinti mūsų teikiamas paslaugas, supaprastinti informacijos pasiekiamumą.

Slapukai yra įprasta naršymo tinklalapiuose praktika, kuri palengvina Jums naršymą jau lankytame tinklalapyje, supaprastina prieigą prie skelbiamos informacijos. Dauguma tinklo naršyklių priima slapukus, tačiau Jūs galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymą taip, kad slapukai nebūtų priimami. Tokiu atveju kai kurios Sutartis24.lt tinklalapio funkcijos gali neveikti.

Jei norite ištrinti ankstesnio apsilankymo metu Jūsų kompiuteryje įdiegtus slapukus, savo naršyklėje ieškokite skilties “Pagalba", joje bus pateikta reikiama informacija.

Taip pat apie slapukus, jų ištrynimą ir valdymą sužinosite apsilankę tinklapyje www.aboutcookies.org arba www.youronlinechoices.com/lt/

Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, daugelyje naršyklių yra paprasta procedūra, leidžianti Jums atsisakyti slapukų naudojimo. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Rinkodara

Suteikdami asmeninę informaciją taip pat suteikiate mums atšaukiamą leidimą susisiekti su Jumis paštu, telefonu ar el. paštu tiesioginės rinkodaros tikslais.

Siekiame siųsti tik galinčią Jus sudominti informaciją apie ypatingus pasiūlymus, naujienas ir paslaugas Sutartis24.lt svetainėje. Bet kuriuo metu galite atsisakyti šių žinučių spustelėję mūsų atsiųsto el. laiško apačioje esančią nuorodą „Atsisakyti naujienlaiškio“.

Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslais, nenurodydami nesutikimo motyvų, taip pat raštu prašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius asmens duomenis.

Pabaiga

Šios privatumo ir slapukų taisyklės gali būti keičiamos, todėl rekomenduojame jas periodiškai perskaityti, kad susipažintumėte su naujausiais pakeitimais.